Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartment Vladan, Kumanovo

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartment Vladan és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Kumanovo foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartment Vladan (Apartmanok), szállás Kumanovo, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartment Vladan. Minden foglalt szobának itt: Apartment Vladan lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartment Vladan milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartment Vladan mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.5

Apartment Vladan (Apartmanok), Kumanovo

Egejska Makedonija no25, Kumanovo, Macedónia (Szálláshely a térképen)

Apartment Vladan
Apartment Vladan 1Apartment Vladan 2Apartment Vladan 3Apartment Vladan 4Apartment Vladan 5Apartment Vladan 6Apartment Vladan 7Apartment Vladan 8Apartment Vladan 9Apartment Vladan 10Apartment Vladan 11Apartment Vladan 12Apartment Vladan 13Apartment Vladan 14Apartment Vladan 15Apartment Vladan 16

Offering free WiFi and garden views, Apartment Vladan is an accommodation located in Kumanovo. Guests staying at this apartment have access to a fully equipped kitchen.

The apartment has a satellite flat-screen TV.

Speaking Macedonian, Serbian and Bulgarian at the 24-hour front desk, staff will be happy to provide guests with practical advice on the area.

Skopje is 29 km from the apartment, while Vranje is 49 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartment Vladan)

Közlekedés

reptéri transzfer, reptéri transzfer (felár ellenében)

Recepció

éjjel-nappali recepció

Üzleti szolgáltatások

fax | fénymásolás

Egyéb

összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, fűtés, légkondicionálás, állathordó táska, etetőtál, nemdohányzó szobák

Általános feltételek (Apartment Vladan)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartment Vladan)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartment Vladan illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.